+90 444 00 96
AL

Zyrat Përfaqësuese

Spitali Universitar Medipol Mega ofron shërbime të vazhdueshme me zyrat e tij përfaqësuese, të cilat mund të aksesohen para dhe pas trajtimit të pacientëve të pritur nga shumë pika të botës.