+90 444 00 96
AL

Teknologjıa

Të gjitha pajisjet e përdorura për diagnostikimin, trajtimin, planin e kujdesit dhe sigurinë e pacientit janë zgjedhur nga markat që kanë sukses të njohur ndërkombëtarisht.